Ca să devii PROPRIETARUL unui imobil și să o transformi în căminul tău, ai nevoie de finanțare. Noul serviciu pe care ți-l oferim - consultanță pentru creditare - te ajută să-ți împlinești visul și să găsești soluția potrivită pentru tine.

Vei avea o șansă mai bună să obții creditul de care ai nevoie. Îl vei obține cu un consum minim de timp și energie. Cunoaștem foarte bine ofertele și normele de creditare ale băncilor. Folosim aceleași instrumente de evaluare și calcul ca și ofițerii de credit. Suntem în măsura să-ți evaluăm corect și rapid situația financiară, să apreciem dacă ești sau nu eligibil pentru un credit și să găsim oferta care ți se potrivește cel mai bine.

Devii PROPRIETAR a locuinței tale cu doar 30% din prețul imobilului, iar restul sumei o achiți lunar la o rată identică unei chirii.

Avantajele propriei locuințe:

  • Siguranță, liniște și statut în societate
  • Ai posibilitatea să o exploatezi după propriul plac (să locuiești, să o dai în chirie, să o vinzi mai scump etc.)
  • Devenind proprietarul unei locuințe, ai transformat banii de chirie într-un proiect pe termen lung, realizat cu succes
  • După ce ai decis care va fi locuința ta, vei beneficia de condiții individuale de creditare

Serviciile noastre de consultanță pentru creditare sunt gratuite. Iar dacă vrei să-ți faci viața și mai ușoară, suntem gata să iți spunem ce acte trebuie să cuprindă dosarul tău de credit, îl verificăm și îl depunem la bancă!